Kommende Aktiviteter

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom ud og prøv at spille Disc Golf, ved Hedensted Søerne

2. juni 2022 @ 18:30 - 20:30

Kom ud og prøv at spille Disc Golf, ved Hedensted Søerne
Her afholder ØDGK åben bane, hvor vi vil være vært for lidt basal træning, basale regler samt en runde fra rød eller gul tee.
Arrangementet henvender sig til HELT nye, eller næsten helt nye. Alle er velkommen børn, voksne eller ældre. Det er en sport for alle.
Det er ikke nødvendigt at medbringe noget ud over egnet fodtøj. (vandresko eller træningssko), da klubben har anskaffet 30 begynder sæt, man kan låne. (Mistede disc skal dog erstattes, 50-80 kr stk.).
Vi mødes på P-pladsen ved det nye shelter, ved Hedensted Søerne. Adgang til Hedensted Søerne er overfor adressen: Årupvej 29, Hedensted.
Vi vil i samme omgang gerne benytte lejlighed til at takke Nordea-fonden, for deres flotte støtte til klubben og vores arbejde, da det er dem som har gjort, vi har haft midler til at købe de 30 startsæt. Støtten fra Nordea Fonden betyder også vi har penge til yderlig 4 tee steder, som vil blive opsat snarrest.
Vi vil i samme omgang takke de lokale politikkere med borgmester Ole Vind, (V) samt formand for Udvalget for Teknik & Miljø Ove Kjærskov Nielsen (O) i spidsen, samt medarbejderene i Hedensted Kommune, for et godt samarbejde.
Der er ingen obligatorisk tilmelding, men i må meget gerne skrive i opslaget eller sende en PB i messenger til klubben, hvis i deltager. Det er mere så vi er nok instruktører til at hjælpe Jer, så vi alle får nogle gode dage og nogle gode oplevelser.
Besøg evt vores hjemme side ØDGK.DK. Her er der rutevejledning, kort beskrivelse af regler samt link til web-shops, som sælger udstyr.
Del gerne opslaget.

Detaljer

Dato:
2. juni 2022
Tidspunkt:
18:30 - 20:30